Köszönöm, hogy csatlakozol az Építő közösség Klubhoz!

Havi előfizetés megrendelése

Építő közösség Klub

- Exkluzív tartalmak a még tudatosabb építkezéshez
- Személyes konzultációk, ha elakadsz
- Segítség a szakember-választáshoz
- Tapasztalatcsere

Havi előfizetés

A tagság havonta automatikusan megújul, a havi díj havonta automatikusan levonásra kerül.

Garancia

Klubtagságodat bármikor felmondhatod. A pontos részleteket keresd a Gyakran Ismételt Kérdésekben vagy az Általános Szerződési Feltételekben.

Fizetési módok

Fizetni bankkártyával tudsz. Bankkártyás fizetés esetén átirányítunk az OTP SimplePay felületére, ahol akár regisztráció nélkül is fizethetsz a bankkártyáddal.

Biztonságos fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Miután rányomtál a “Jelentkezem” gombra, a rendszer automatikusan átirányít a SimplePay oldalára, melyen tökéletesen biztonságosan fizethetsz. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

Számla

Számlád automatikusan kerül kiállításra, így kérünk figyelj rá, hogy az adataidat pontosan add meg.

Ha elakadnál vagy bármilyen kérdésed adódna, hívj bizalommal a 30-9820-797-es telefonszámon vagy írj nekem a bodnargy@epitemahazam.hu címre!

Segítség a bankkártyás vásárláshoz

A bankkártyás fizetés tőlünk teljesen függetlenül, az OTP Simple biztonságos banki oldalán történik, a Jelentkezem gomb megnyomása után ide navigálunk el az oldalunkról. Itt a bank bekéri a bankkártyád adatait.

A bankkártyaszámod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható 2-es számú helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 05/18” jelöléssel található (3-as számú hely). A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat (6-os számú hely). Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Az internetes vásárlások biztonságának növelése érdekében 2021-től Magyarországon is kötelező az ún. kettős hitelesítés. Ez azt jelenti, hogy a vásárlás véglegesítéséhez a bankod még további azonosítást vár el tőled, ennek mikéntje bankonként változik. 

A tapasztalat az, hogy a rendszer egyik-másik banknál még akadozik, de remélhetőleg mielőbb zökkenőmentesen bonyolódik majd mindenhol.

Ha a kettős azonosításnál elakadnál, akkor ebben technikai segítséget nem tudunk adni, mert ez a te bankod hatásköre.
Ha ilyen fizetési problémád adódna, akkor azért jelezd felénk, hátha tudunk valamilyen alternatívmegoldást találni.  

©Copyright – Minden jog fenntartva Építőközösség